• bitblue optimized cloudflare partner

  Cloudflare Optimized Hosting Partner Hosting

  Shfrytëzo CDN-in e CloudFlare në hostin tuaj duke rritur shpejtësinë, sigurinë dhe optimizuar kodin e webfaqes suaj.

 • Zgjedhje të mira dhe të lira për çdo klient

  bitblue Hosting Solutions ju mundëson që të keni zgjedhje profesionale të Hostingut për biznesin tuaj

  Shikoni karakteristikat Planet dhe çmimet

 • bitblue reseller hosting

  Reseller Hosting

  Fillo që tani pa u brengosur për konfigurimet dhe menaxhimin e infrastruktures. Paketa të ndryshme me mundësi të shumta që të zgjeroni biznesin tuaj.

secure

Siguri dhe Besueshmëri

Siguria është prioriteti i parë prandaj të dhënat tuaja do të jenë të sigurta, duke u shfrytëzuar teknologjite më të fundit dhe nga konfigurimet profesionale.

secure

Shumë shpejt!

Ne ofrojmë shërbime me hardwer performancë të lartë dhe vetëm me Hardwer për server duke perfshirë Supermicro,Dell dhe HP dhe jo me PC të konvertuara për të ofruar shërbime si server.

secure

30 Dite

Nëse nuk jeni të kënaqur me sherbimin tonë edhe pas përkrahjes qe ju ofrojmë atëhere në 30 ditet e para ju mund të merrni 100% të parave tuaja.

Përparësite në bitblue

Me kalimin tuaj në bitblue Hosting Solutions do të keni shumë mundësi pa tarifa shtesë

icon

Transfer falas

Nga momenti që keni vendosur dhe përmbushur kërkesat që të jeni klient i bitblue.net atëherë ne do të ju ofrojmë falas transferin nga kompania ekzistuese si p.sh CPanel,VPS apo Reseller.

icon

Backup të rregullt

Llogaria juaj do të ketë backup të rregullt çdo javë dhe do të mund të ktheni të dhënat tuaja në çdo kohë pa kosto shtesë.

icon

Lidhje 1 Gbps

Infrastruktura jonë është në lidhje 1Gbps dhe të shpërndarë me operatorët më të njohur të Internetit si Level3,DE-CIX,AM-DX duke ju siguar shpejtësi në çdo pjesë të globit.

icon

Softaculus 280+ Skripta të gatshme

Në të gjitha pakot e hostingut ofrojme mbi 280+ softuer të gatshëm për instalim me një click si p.sh Wordpress, Drupal, Joomla, Laravel, Typo3, etj.

icon

cPanel

CPanel është i përfshirë në të gjitha pakot e hostingut që të ju mundësoj një qasje më të lehtë dhe më të menaxhueshme për webfaqen tuaj.

icon

CloudLinux

Nuk keni nevojë të brengoseni për sigurine dhe shpejtësinë, pasi që çdo përdorues është i ndarë nga tjerët me resurse të veqanta dhe nëse një webfaqe kompromentohet ose shfrytëzon më shumë resurse nuk ka impakt tek përdoruesit e tjerë.

icon

Virtualizim me resurse të dedikuara

Virtualizimi te VPS Serverat që ofrojme nuk ju mashtron në arritjen e performances pasi që realizohet duke ju ofruar resurse të dedikuara duke përdorur virtualizimin KVM.

icon

Përkrahje

Ne do të ju perkrahim çdo kohë që nga momenti para se të jeni klient e deri tek arritja e qëllimeve tuaja.