bitblue bitblue bitblue
bitblue bitblue
bitblue bitblue
bitblue bitblue
bitblue bitblue

Graphic

Pse gjithmonë thuhet që pasqyra më e mirë e një kompanisë është logoja? Sepse është gjë lehtë e kapshme, por edhe lehtë mund të shendrrohet n'disaster, kështu që dizajni duhet t'i besohet atyre që e din këtë lëmi. Dhe po ashtu mbasi ja keni nis me logo, del punë edhe me ba vizitëkarta, fletushka, revista, paketim t'sheqerave, e gjithçka që mundet me reprezentu ndërmarrjen tuaj, grupin tuaj muzikor, apo edhe vet juve, të gjitha këto mund t'i perfundoni tek ne.
bitblue