Çfarë thonë klientët për ne ?

Disa fjalë nga klientët tanë

client

Shërbimin dhe përkrahjen që kemi gjetur në bitblue na ka mundësuar që biznesi jonë të jetë 24/7 online.

Bekim Gashi, Exakt-KS
client

Shërbimet dhe përkrahja që kam marr në bitblue është e veqantë dhe e pa krahasueshme me ndonjë operator tjetër.

Lavdim Menxhiqi, Stadiumi ARENA
client

Shpejtësia dhe korrektësia është ajo që më ka terhequr për të qene klient i hosting dhe VPS në këtë kompani shumë efikase

Rexhep Kera, Dizajner
logo logo logo logo comodo security certificates enom partner