feature

VPS Hosting

Keni nevoj për resurse të dedikuara dhe vetë menaxhim të serverit.Ne ofrojmë VPS me virtualizim KVM ku do të gjeni shpejtësi,stabilitet dhe siguri.

 • KVM Virtualization
 • SSD Cached
 • DDOS Protection
 • 1Gbps Network
 • cPanel
 • Rapid Provisioning
 • Root Acces
 • 24/7/365 Support
 • Plesk Panel
 • Multiple OS

Planet & Cmimet

Zgjedhni njërin nga VPS që përmbush nevojat tuaja

 • CPU Intel Xeon E3-E5
 • Ram memorje
 • Hapesira
 • Bandwidth
 • Lidhja
 • Virtualizim KVM
 • cPanel
 • IP adresa
 • IP Adresa shtesë
 • Cmimi

Starter

 • 1 Core
 • 2 GB DDR4
 • 50 GB
 • 2 TB
 • 100 Mbps
 • tick
 • 12€/muaj
 • 1
 • 2€/muaj
 • 1 Core
 • 2 GB DDR4
 • 50 GB
 • 2 TB
 • 100 Mbps
 • tick
 • 12€/muaj
 • 1
 • 2€/muaj

Blej tani
13€/muaj

Advanced

 • 2 Core
 • 4 GB DDR4
 • 100 GB
 • 6 TB
 • 100 Mbps
 • tick
 • 10€/muaj
 • 1
 • 2€/muaj
 • 22€/muaj
 • 2 Core
 • 4 GB DDR4
 • 100 GB
 • 6 TB
 • 100 Mbps
 • tick
 • 10€/muaj
 • 1
 • 2€/muaj

Blej tani
22€/muaj

Professional

 • 4 Core
 • 6 GB DDR4
 • 150 GB
 • 10 TB
 • 200 Mbps
 • tick
 • tick
 • 2
 • 2€/muaj
 • 4 Core
 • 6 GB DDR4
 • 150 GB
 • 10 TB
 • 200 Mbps
 • tick
 • tick
 • 2
 • 2€/muaj

Blej tani
50€/muaj