feature

Web Hosting

Nëse ju keni një webfaqe ose do të realizoni një të tillë dhe keni nevoj për hosting.Merr njëren nga pakot e më poshtme qe ju përshtatet nevojave tuaja dhe ne do ju ofrojmë përformance, stabilitet dhe siguri që disponueshmeria juaj online te jetë 24/7 .

 • CloudLinux
 • cPanel
 • MySQL 5.5
 • 1Gbps Network
 • CloudFlare CDN Caching
 • LiteSpeed Technology
 • Cloudflare Railgun
 • Google Pagespeed
 • Optimum Cache
 • SSD Cached
 • Account Isolation
 • PHP 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5 5.6 & 7
 • Web Application Firewall - WAF
 • DDOS Firewall

Planet & Cmimet

Paketa të përshtatshme për nevojat e juaja

30€

Lite

Plani vjetor

 • 5 GB Hapësire
 • 100 GB Trafik Mujor
 • Pa limit Email
 • Pa limit FTP
 • Pa limit MYSQL
 • 2 Domain
 • 1 Domain Free .COM.NET.ORG.INFO
 • IP e dedikuar 2€/muaj
 • 24/7 Përkrahje
 •  

Blej tani

50€

Pro

Plani vjetor

 • 15 GB Hapësire
 • 250 GB Trafik Mujor
 • Pa limit Email
 • Pa limit FTP
 • Pa limit MYSQL
 • 5 Addon Domain
 • 1 Domain Free .COM.NET.ORG.INFO
 • IP e dedikuar 2€/muaj
 • 24/7 Perkrahje
 •  

Blej tani

185€

Ultimate

Plani vjetor

 • 50 GB Hapësire
 • 500 GB Trafik Mujor
 • Pa limit Email
 • Pa limit FTP
 • Pa limit MYSQL
 • Pa limit Addon Domain
 • 1 Domain Free .COM.NET.ORG.INFO
 • IP e dedikuar
 • Certifikate e sigurise 256Bit
 • 24/7 Perkrahje

Blej tani